Fruit op het werk draagt bij aan een gezonde werkomgeving! Naast dat groente en fruit goed is voor de werknemer, heeft werkfruit nog meer voordelen.  Het draagt namelijk bij aan een betere concentratie, een gezonde motivatie en door middel van fruit op kantoor, voelen werknemers zich gewaardeerd. Daarnaast stimuleert fruit op het werk gezond snoepen en een gezonde leefstijl. Ook levert werkfruit een belangrijke bijdrage aan het terugdringen van ziekteverzuim.

Is Werkfruit aftrekbaar?

Ja, werkfruit is namelijk naast dat het gezond is, ook fiscaal voordelig. de belastingdienst ziet fruit aangeboden op het werk als een bijdrage aan een gezonde levensstijl van het personeel. Daardoor zijn de kosten volledig fiscaal aftrekbaar, evenals de BTW. En fruit op de werkplek valt onder de nihil waardering. Veel kosten worden dan ook gedekt!

U kunt zelf uw pakket samenstellen door van de produkten individueel het aantal op te geven. Daarnaast hebben we ook 3 pakketten, standaard, aanvullend en luxe pakket. Het standaard pakket begint van € 0,59 per persoon.

Groente & Fruit Warnsveld bezorgt gratis in Warnsveld, Zutphen, Almen en Vorden. Overige plaatsen is vanzelfsprekend bespreekbaar.

We bezorgen 2x per week op maandag en donderdag.

Neem voor meer informatie contact op met:

Groente & Fruit Warnsveld
Winkelcentrum Dreiumme 27
7232 CN Warnsveld
Tel: 0575-521609
Whatsapp: 06-10167986
info@gewoonvers.nl